Vinkyl Black Friday


Black Friday erbjudande: Spara stort på vinkylar!
Black Friday med våra vinkylar är tillbaka större än någonsin! Och det bästa av allt? Du behöver inte vänta till Black Friday för att ta del av våra prissänkningar!

Kontakta oss redan nu på info@vinkylen.se eller ring 010-10 19 280 för att ta del av våra otroliga erbjudanden på vinkylar!

Prisgaranti
Vi matchar priset! Du som kund är viktig för oss och vårt mål att alltid erbjuda konkurrenskraftiga priser. Skulle du därför hitta samma kampanjprodukt till ett billigare pris någon annanstans i Sverige (online), matchar vi det priset. På så sätt blir du som kund garanterad det bästa för din plånbok!

Vinkylar för en perfekt vinupplevelse
På Vinkylen.se vet vi att en bra vinkyl är nyckeln till att bevara och njuta av dina viner på bästa sätt, och därför har vi sett till att erbjuda något speciellt för varje vinälskare. Passa på att handla under vår Black Friday-rea och ta del av fantastiska prissänkningar på våra vinkylar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så du inte missar våra erbjudanden! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om alla våra Black Friday-erbjudanden direkt till din inkorg.

Varför välja en vinkyl från Vinkylen.se?

Premium kvalitet: På Vinkylen.se säljer vi vinkylar välkända för sin överlägsna kvalitet och prestanda. Varje vinkyl är noga utformad för att skapa den perfekta lagringsmiljön för din vinsamling.

Brett sortiment av vinkylar: Vi erbjuder ett stort utbud av vinkylar i olika bredder och med olika dörrhöjder för att vinkylen ska matcha ditt kök på bästa sätt. Oavsett om du är ute efter en fristående vinkyl, som ger dig friheten att placera den var du vill i ditt hem, eller en inbyggbar vinkyl som sömlöst smälter in i din köksinredning. För en mer diskret lösning finns även integrerad vinkyl med dold ventilation.

Energieffektiva vinkylar: Vi bryr oss om miljön och därför erbjuder vi vinkylar som är energisnåla. Genom att välja vinkylar från vår outlet bidrar du även till att minska miljöpåverkan genom att ge demoexemplar och tidigare ägda produkter ett nytt liv. Ett bra alternativ både för miljön och din plånbok!

Under Outlet och Reused hittar du oemotståndliga erbjudanden på vinkylar från tidigare kollektioner eller återlämnade produkter som våra tekniker har felsökt, reparerat och gjort redo för nya ägare.

Oändliga färgval: Med mQuvées Custom Made serie är det enkelt att anpassa färgvalet på din vinkyl precis som du vill, vilket gör det enkelt att hitta en vinkyl som passar din köksinredning och personliga stil.