Kontakt

Kontakt

Vilken vinkyl ska jag investera i om jag vill bygga in den under köksbänken? Ska jag välja ett vinlagringskap eller en vinkyl? Hur fungerar leveransen? Kontakta kundtjänst med dina frågor, vi hjälper gärna till! Våra säljare är experter på vinkylar och vinlagringsskåp. I vår köpguide beskriver vi olika typer av vinkylar samt förklarar de fem gyllene reglerna för vinlagring. Du kanske hittar svar på några av dina frågor gällande betalning, leverans och garanti i vår köpguide, så titta gärna där.

010-10 19 280

Mån-Fre 9-17

Kontoradress

Adress till vårt kontor och showroom*:
Havsbadsvägen 1
262 63ÄNGELHOLM
Vinkylen.se - Vem är vi?
Vinkylen.se lanserades 2012 och sedan dess har vi hjälpt kunder i Sverige att hitta den bästa lösningen för sin vinförvaring. Under våra år i branschen har vi samlat på oss mycket kunskap och unika erfarenheter från privatkunder, restauranger och experter på vinförvaring från hela Europa. Vi har även anpassat vårt sortiment löpande och erbjuder idag bara produkter från välkända varumärken som är specialiserade på vin och dess förvaring. Företaget grundades i skånska kuststaden Ängelholm och här utgår vi ifrån än idag. Idag säljer vi vinkylar på 13 marknader i Europa och är en av Europas större aktörer för vinkylar och vinförvaringslösningar till slutkonsument.

Varför ska du köpa din vinkyl från oss?
Vi är den enda aktör i Sverige som lagerför majoriteten av produkterna vi säljer - du kan därför alltid räkna med att få en snabb leverans och hög service från oss. Vi levererar även vinkylar till ett hundratal aktörer i Sverige och därför hittar du ofta varumärkena som vi tillhandahåller på andra ställen - både online och offline. Skulle du hitta samma produkt till ett lägre pris hos en annan aktör - matchar vi det priset! Om olyckan skulle vara framme så har vi även ett rikstäckande servicenätverk och har möjlighet att hjälpa dig snabbt.

Kontakta oss och låt oss hjälpa dig med din lösning för vinförvaring!
Vårt kontor och showroom finns i Ängelholm. Här kan du besöka oss och se ett urval av produkterna som vi säljer. Du kan också få personlig hjälp och rådgivning av våra vinexperter för att hitta den lösning som passar dig och ditt behov bäst. Har du inte möjlighet att besöka oss kan du även få hjälp över telefon, chatt och/eller mejl.