Hitta rätt mQuvée vinkyl för ditt hem!

Europeiska mQuvée har i många år specialiserat sig på vin, dess förvaring och den perfekta smakupplevelsen när vinet serveras. För att säkerställa att varje vin är tempererat till sin optimala serveringstemperatur är alla mQuvées vinkylar utrustade med UV-skydd, kompressorkylning och vibrationsfria hyllor i trä. mQuvées vinlagringsskåp däremot är anpassade för att förvara din vinsamling under många år och följer de fem gyllene reglerna för vinlagring som tillåter dina viner att förädlas i lugn och ro.

För mQuvée är det inte bara viktigt att vinkylarna ska kännas rätt för vinerna, det är minst lika viktigt att designen ska kännas rätt för dig och ditt hem. mQuvées vinkylar är några av de mest exklusiva på marknaden, inte minst tack vare möjligheten att kunna skräddarsy detaljerna på din vinkyl själv!

Få upp till 5 års garanti när du väljer en vinkyl från mQuvée!
mQuvée är stolta över sitt noggrant utvecklade sortiment och strävar efter att erbjuda hållbara och pålitliga produkter. mQuvées högkvalitativa vinkylar levereras med upp till 5 års garanti*. Läs mer

Bestäm detaljerna på din vinkyl!

Custom Made - mQuvée erbjuder vinkylar där du själv kan välja färg på dörr, handtag och sockel för att matcha ditt kök - eller för att få vinkylen att sticka ut.

Panel Ready - med möjligheten att montera en egen front på ramen av dörren får du en sömlös integration med köksinredningen och en vinkyl som matchar din unika stil!

Olika dörrhöjder - mQuvées inbyggbara vinkylar finns med tre olika dörrhöjder. Välj mellan 700 mm, 720 mm och 780 mm i dörrhöjd för att matcha måtten på dina köksfronter!

Avtagbar sockel - Sätt din egen kökssockel framför din inbyggbara vinkyl för att skapa en enhetlig känsla i hela ditt kök!

Utbytbart handtag - De flesta av mQuvées vinkylar har ett standardiserad handtagsmått för att du ska kunna byta till valfritt handtag.

Upptäck mQuvées utbud av vinkylar & ölkylar

Som specialister på vinkylar och vinförvaring så erbjuder mQuvée något för varje vinälskare. Vårt sortiment av vinkylar erbjuder dig alternativ som passar perfekt i ditt hem. Välj mellan fristående vinkylar från mQuvées WineExpert serie, som ger dig friheten att placera dem var du vill, eller WineCave inbyggbara vinkylar som smälter sömlöst in i din köksinredning. För en mer diskret lösning erbjuder WineKeeper ett enastående urval av integrerade vinkylar med dold ventilation. För vinentusiaster som vill lagra vin under en längre tid erbjuds även vinlagringsskåp i WineStore och Velvet serierna. Utöver vinkylar så hittar du även ölkylar i en mängd olika storlekar och utföranden i mQuvées Beerserver utbud.

Förutom fristående vinkylar, inbyggbara vinkylar och integrerade vinkylar så erbjuder mQuvée även friheten att anpassa vinkylen till ditt hem. Med Custom Made vinkylar kan du själv välja färg på dörren, handtaget och sockeln, vilket gör det enkelt att matcha din vinkyl med köksinredningen. mQuvées Panel Ready alternativ erbjuder en sömlös integration i ditt kök genom möjligheten att montera din egen front på dörrens ram.

mQuvée serier