Custom Made vinkylar – Oändliga färgval, oändliga möjligheter!

Äggvit? Gräddvit? Pärlvit? Det finns många nyanser av olika färger. Se till att din vinkyl har rätt nyans genom att specialbeställa dörr och sockel i just den färg som du önskar. Tillsammans med mQuvée erbjuder vi dig möjligheten att designa din vinkyl i en mängd olika färger. Det vi behöver från dig är en färgkod i RAL eller NCS – sedan sköter vi resten. Har du frågor om Custom Made är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Varmt välkommen med din beställning!

Hur lägger jag min beställning?

Kostnad och leveranstid

Vid beställning av en specialdesignad vinkyl tillkommer ett pristillägg utöver den valda vinkylens ordinarie pris. Pristillägget börjar från 1.995 kr. Normal leveranstid är 6-8 veckor men önskar du få din specialdesignade vinkyl snabbare kan du kontakta kundtjänst för mer information och pris gällande expressleverans.
BESTÄLLNINGFÄRGVALLEVERANSTIDPRIS**
DörrSpecialfärgca 6-8 veckorfrån 1.995 kr
Dörr, handtag (sockel*)Specialfärgca 6-8 veckorfrån 2.495 kr
  • Inbyggbara vinkylar kan levereras med en sockel i samma färg som dörr och handtag. Meddela kundtjänst vid beställning att inkludera sockeln.
  • Kontakta kundtjänst för ett kostnadsförslag. Priset som angivits i tabellen ovan är ett cirka pris exklusive vald vinkyl.

Färgkod och glanstal

För att säkerhetsställa att vinkylen får den exakta färgen som du önskar, behöver vi en färgkod och ett glanstal från dig. Vi tar emot färgkoder i RAL och NCS.. Om du anger färgen i en annan färgkod, så kommer vi att omvandla denna kod till en RAL-kod innan vi skickar produkten för färgning. Nyanserna kan därför komma att skilja sig åt något.
Färgkod och glanstal
ANGE GLANSTALBENÄMNING & GRÄNSER
Vid beställning ska du också ange ett glanstal. Glanstalet avgör om resultatet ska bli matt, halvmatt, blankt eller högblankt. Se benämningar och gränser här till höger.Helmatt/Ultramatt [−5]
Matt [6-10]
Halvmatt/semi-matt [11-29]
Halvblank/semi-gloss [30-59]
Blank/gloss [60-89]
Högblank/high-gloss [90-]