MENY

BETALNING


DESIGNA DIN EGEN VINKYL!Tillsammans med mQuvée ger vi nu dig möjligheten att designa din egen vinkyl i många härliga färger!
Till Custom Made >

VINÖPPNARE

VINKARAFF

VINSTÄLL

KÖP EXTRA HYLLOR

VENTILATIONSGALLER

VÅRA VARUMÄRKEN


PRESENTKORT

SPIS- OCH VINKYLSPAKETKöp ett spis- och vinkylspaket! Vi erbjuder flera kombinerade spis- och vinkylspaket via vår systersite, kontakta gärna Vinkylens kundtjänst så berättar vi mer.
Till Myrangecooker.se >

Avintage Vinlagringsskåp 170-300 flaskor


Avintage vinlagringsskåp är avsedda för experter, finsmakare och samlare med höga förväntningar! Vinlagringsskåpen är utrustade med unik och modern elektronik i en elegant design, och är uteslutande konstruerade för långsiktig lagring av dina bästa flaskor - detta för att långsamt låta dem komma till full mognad. Försedda med vintersäkerhetssystem, och Climadiffs patenterade Collector-hyllor i sapelliträ får du verkligen något extra. Köp ditt eleganta vinlagringsskåp från franska Avintage, med rötter i vingårdsbranschen!

 

Avintage - Vinlagringsskåp - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Ett mindre svart fristående vinlagringsskåp från franska Avintage! Ultimata skåpet för dig som inte vill ha en stor kyl men ändå förvara många flaskor. Med hjälp av en justerbar temperatur på 5-18 grader kan du förvara 78 flaskor av dina favorit viner i rätt temperatur!

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa

Läs mer

 


Avintage Vin- och champagnelagringsskåp - AV176A+ (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Vin- & Champagnelagringsskåp med plats för 178 flaskor och med energiklass A+! Detta skåp fungerar utmärkt till att förvara dina bästa viner men även för dig som vill lagra Champagne. Med det inbyggda vintersäkerhetssystemet kan ni känna er helt säkra! Vinlagringskåpet går att ha i källaren lika bra som i rumstemperatur.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


Avintage Vinlagringsskåp - AV306A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Stort och lyxigt vinlagringsskåp från Avintage, Climadiff Premium Collection. Skåpet är energieffektivt med energiklass A+ och har plats till 294 flaskor.

Symbol: Energiklass A plus Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående Symbol: Monotemperatur Symbol: Europatillverkad

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09:00-17:00
010- 10 19 280

info@vinkylen.se

EXPERTERNA PÅ VINLAGRING

KUNDBETYG!